Bejelentkezés
Keresés
Infovonal:
Telefon: +36-70/370-53-28,
+36-70/370-52-88
Autóalkatrészek nagyker áron!
Kosár tartalma
0 termék a kosárban
Szállítás és garancia

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják. Ez - az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével - a megrendelés beérkezését követő 24/48 órán belül megtörténik.

 

A vételár

A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, mely bruttó áron kerül feltüntetésre, minden esetben (27% Áfa-t tartalmazó) számlát állítunk ki külön kérés nélkül is.

 

A szállítás módja:

Előre átutalás vagy utánvétes fizetés postai költség felszámításával.

 

A szállítás költsége 50.000Ft -ig és 30kg-ig:

 

1600ft/csomag

 

 

A szállítás költsége 50.000Ft -tól:

 

Értéknyilvánítás 50000,-Ft felett

 

minden megkezdett 10000,-Ft után: 300,-Ft

 

Több termék rendelése esetén a nagyobb terjedelmű vagy egyedi formával rendelkező termékeket amiket nem tudunk összecsomagolni pl karosszériaelemek, kipufogó dobok stb csak darabonként tudjuk elküldeni! 

 

100000 Ft felett külön ajánlatot adunk megrendelésére, a lehető legkedvezőbb költséggel.

Ha vásárlását befejezte és szeretné megrendelni a kiválasztott termékeket, a rendszer azonnal kiszámítja az adott szállítási módhoz tartozó szállítási díjat és az áruátvételkor fizetendő összeget. A kiválasztott termékeket a rendelés visszaigazolását követően általában 2-3 munkanapon belül kézhez veheti.

Az elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. 
"... 4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. (2) A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetében pedig, amikor a szerződést megkötötte, feltéve, hogy a gazdálkodó szervezet a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének eleget tett. (3) Ha a gazdálkodó szervezet nem tesz eleget a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének, a fogyasztó az elállás jogát az áru átvételének napjától, szolgáltatás nyújtása esetében pedig a szerződés megkötésének napjától számított három hónapon belül gyakorolhatja. (4) Ha a 3. § szerinti tájékoztatásra a (3) bekezdésben meghatározott három hónapon belül sor kerül, a fogyasztó számára az elállásra nyitva álló nyolc munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a tájékoztatót kézhez kapta. (5) A gazdálkodó szervezet köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A gazdálkodó szervezet azonban követelheti az áru nem rendeltetésszeru használatából eredő kárának megtérítését. ..."

 

Szavatosság

- 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről. 
- 1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyvről (a szavatosságra és a jótállásra vonatkozó szabályok).

 

Linkek

- Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség
- MKEH
- Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE)